Keittiössä


Jokiniemen Kartano (ylämaan karja, luomu), Muhniemen Lahtivaja (karitsa), Disa´s Fish (kala), Robben Pieni Puutarha (yrtit, salaatit), Hultgård (luomumunat), Malmgård (luomujauhot) ja Mäkelän Tilajuustola (juustot).

Etsimme koko ajan lisää lähituottajia joten olettehan yhteydessä jos teillä olisi tarjota tuotteita keittiöömme.

Kylpy- ja pesutiloissa


Käytössä on Osmian saippuat, shampoot ja löylytuoksut. Osmia on kotimainen design- ja käsityöyritys, jonka erikoisalaa ovat luontoon liittyvät tuoksut. Tuotteet valmistetaan Kalasataman Tukkutorilla Helsingissä.

Suihkuihin on asennettu AromaSense-suihkupäät, jotka säästävät vettä, suodattavat veden epäpuhtauksia ja kosteuttavat ihoa.

Lattiat


Lattiamateriaali Forbon Marmoleum valmistetaan 97% luonnon raaka-aineista, joista 70% on nopeasti uusiutuvia ja 43% uusioraaka-aineita. Tärkeimpiä raaka-aineita ovat pellavakasvin siemenistä saatava pellavaöljy, sertifioiduista metsistä saatava puujauho sekä juutti, luonnollinen pohja, johon linoleumi kiinnitetään.

Marmoleum on maailman palkituimpia ja ympäristöystävällisimpiä lattiapäällysteitä ja sille on myönnetty mm. Joutsenmerkki.