Keittiössä


Jokiniemen Kartano (ylämaan karja, luomu), Muhniemen Lahtivaja (karitsa), Disa´s Fish (kala), Robben Pieni Puutarha (yrtit, salaatit), Hultgård (luomumunat), Malmgård (luomujauhot) ja Mäkelän Tilajuustola (juustot).

Etsimme koko ajan lisää lähituottajia joten olettehan yhteydessä jos teillä olisi tarjota tuotteita keittiöömme.

Käytössä on Osmian saippuat, shampoot ja löylytuoksut. Osmia on kotimainen design- ja käsityöyritys, jonka erikoisalaa ovat luontoon liittyvät tuoksut. Tuotteet valmistetaan Kalasataman Tukkutorilla Helsingissä.

Suihkuihin on asennettu AromaSense-suihkupäät, jotka säästävät vettä, suodattavat veden epäpuhtauksia ja kosteuttavat ihoa.

Lattiat


Lattiamateriaali Forbon Marmoleum valmistetaan 97% luonnon raaka-aineista, joista 70% on nopeasti uusiutuvia ja 43% uusioraaka-aineita. Tärkeimpiä raaka-aineita ovat pellavakasvin siemenistä saatava pellavaöljy, sertifioiduista metsistä saatava puujauho sekä juutti, luonnollinen pohja, johon linoleumi kiinnitetään.

Marmoleum on maailman palkituimpia ja ympäristöystävällisimpiä lattiapäällysteitä ja sille on myönnetty mm. Joutsenmerkki.