Strömfors Bed & Bistro tarjoaa lämminhenkistä hotellitasoista majoitusta keskellä kaunista ruukkikylää ympäri vuoden. Majoitustilat sijaitsevat 1892 rakennetun pääkartanon yläkerrassa, sekä 50 metrin päässä sijaitsevassa 1784 rakennetussa Krouvinmäessä.

PääkartanoKrouvinmäki

Varauskalenteri


Sauna

Kartanossa on tilava sauna, joka on varattavissa oman seurueen käyttöön. Saunaan mahtuu noin 10 henkeä nauttimaan kerralla löylyistä. Pukuhuoneessa on virvokkeita sisältävä jääkaappi janon taltuttamiseksi. Pukuhuoneesta on käynti pieneen vilpolaan.

Aamiainen

Lähialueen tuotteista koostuva aamiainen tarjoillaan kartanon ravintolasalissa ja kesäaikaan puutarhamaisella terassilla.

60.52 ° N, 26.47 ° E

Kesäsesongin päätyttyä ruukki hiljenee ja tarjoaa todellisen hengähdyshetken kiireisen arjen keskelle. Syksy, talvi ja kevät, jokaisessa on oma taianomainen hohtonsa, joka aukeaa aisteille vasta paikan päällä. Tervetuloa itse se kokemaan!

Koska teemme töitä pienellä porukalla, puhelimeen saatamme vastata lähituottajan lampolasta, tien päältä tai kesken pienen pintaremontin. Tästä syystä pyydämme varaukset ensisijaisesti varauskalenterin tai sähköpostin kautta: [email protected] 

Toki meille saa myös soittaa: 010 504 7100

”Hotellissa on vaalittu kiireetöntä ja viihtyisän kodinomaista tunnelmaa ripauksella arjen luksusta, henkilökohtaisella palvelulla viimeisteltynä. Tästä tunnelmasta haluamme pitää kiinni jatkossakin. Toivomme, että meiltä lähdetään levänneenä, kylläisenä ja mieli täynnä uusia, ihania muistoja meillä vietetystä ajasta.”

— Katja ja Tiina, hotellin omistajat