KESÄKUU

Su-ti 11-18

Ke-la 11-20

HEINÄKUU

Päivitämme aukioloajat kun tiedämme rajoituksista.

Bistromme tarjoaa makuelämyksiä lähellä tuotetuista raaka-aineista metsän antimia unohtamatta. Lähellä tuotetulla ruoalla varmistamme sen, että tuotteen alkuperä on aina meillä tiedossa, minimoimme kuljetusmatkat sekä tuemme osaltamme lähiseudun muita yrittäjiä.

Menu

Toivomme, että hetki ravintolassamme on aina kiireetön ja uusia makuja tarjoava elämys Otamme tottakai huomioon erikoisruokavaliot.

Ravintolassamme järjestyvät myös pienet ja suuret yksityistilaisuudet. Meillä on vietetty häitä, rippijuhlia, sukukokouksia ja merkkipäiviä. Tilaisuus räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.

 

Menu

Menu

Alkuun

Bistron silliä ja varhaisperunaa

Meijerivoita ja tilliä
7 €

Parsaa ja luomumunaa

7 €

Kirkas savukalakeitto

Savukalaa, perunaa, fenkolia, selleriä ja timjamia
7 / 12 €

Friteeratut varhaisperunat

Villiyrttisuolalla maustetuna ja sellerimajoneesin kera
6 €

Sesonkisalaatti

Sesongin kasviksia niityiltä ja puutarhasta
7 €

Pääruoat


Bistron maalaissalaatti

Valintasi mukaan palvilampaalla, savukalalla tai vuohenjuustollaPihalta ja puutarhasta, salaattia, perunaa, fenkolia ja kanamunaa
15 €

Päivän pasta

14 €

Parsa-Vuohenjuusto spelttirisotto

(pyydettäessä vegaanisena) Kermainen spelttirisotto viimeistellään Mäkelän tilajuustolan juustoraasteella ja nokkospestolla
19 €

Klassinen bistron karitsaburger

Hardomin leivän briossi, Muhniemen lahtivajan karitsaa ja Mäkelän tilajuustolan juustoa sekä frittiperunat
17 €

Bistron kalaburger

Ahvenkosken kalasaalista keittiössämme viimeistelty kalapihvi, Hardomin leivän briossi, Mäkelän tilajuustolan juusto, sitrusmajoneesia, fenkolisalaatti ja frittiperunat
17 €

Vegan burger

Bistron keittiön vegaaninen sämpylä ja friteerattua hofua (hofu.fi), rapeaa sipulia ja fenkolisalaattia sekä frittiperunat
17 €

Miedosti savustettua lohta

Peruna-kasvispaistos, fenkolia ja hernepyrettä sekä tillivoisulaa
22 €

Voissa paistettua karitsan maksaa

Paistettua kevätkaalia ja punaviinikastiketta, puolukkaa, perunaa
22 €

Päivän kala

Mitä katiskoista ja verkoista saadaan
20-28 €

Makkara Duo

Liha-Iitin Voiryynäri ja Porlammin hepojuustogrillimakkaraa, Aleksandra valkosipuliperunat ja raikasta kaalisalaattia
18 €

Ylikypsää porsaan niskaa

Miedosti savustettu, ja tunteja haudutettu porsaan niska. Kermainen palsternakkapyre ja BBQ-kastiketta, sellerimajoneesi
23 €

Jälkiruoat


Suklaakakku

Mansikka-mesiangervomelba
8 €

Raparperitorttu

Vaniljakastiketta (L)
7 €

Vanhan Porvoon jäätelötehtaan jäätelöpallo

Kysy päivän valikoima
4 €

Isommille ryhmille ja kokousvieraille sovitaan erikseen omat paketit ja tarjoilut!

Käytämme vain kotimaista lihaa ja kalaa (lammas ja karitsa Muhniemen lahtivaja ja vuohi Jokiniemen tila. kanatuotteet Niittylintu, munat Hultgård, kalat Ahvenkosken kalasavustamo).

" Kotimaisen pientuottajan rakkaudella tuottama, kasvattama, kalastama tai metsästämä elintarvike saa keittiössäni kunniapaikan ja arvoisensa kohtelun.Kokkina minua innostaa klassikot, unohdetut ruhonosat ja metsään jätetyt aarteet. Ihmisenä käsityö, ruoka, innovaatiot, nautinnot ja sen jakaminen. Koostumukset, lämpötilat, tuoksut, värit ja kokonaisuus; niillä tehdään onnistunut ruoka, onnistunut ravintolaelämys. "

— Toma Liimatainen, omistaja & keittiömestari