HUHTIKUU

Suljettu 18.4. asti AVI:n määräyksestä, sen jälkeen tilauksesta.

TOUKOKUU

Päivitämme toukokuun aukiolot myöhemmin

Bistromme tarjoaa makuelämyksiä lähellä tuotetuista raaka-aineista metsän antimia unohtamatta. Lähellä tuotetulla ruoalla varmistamme sen, että tuotteen alkuperä on aina meillä tiedossa, minimoimme kuljetusmatkat sekä tuemme osaltamme lähiseudun muita yrittäjiä.

Menu

Toivomme, että hetki ravintolassamme on aina kiireetön ja uusia makuja tarjoava elämys Otamme tottakai huomioon erikoisruokavaliot.

Ravintolassamme järjestyvät myös pienet ja suuret yksityistilaisuudet. Meillä on vietetty häitä, rippijuhlia, sukukokouksia ja merkkipäiviä. Tilaisuus räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.

 

Menu

Alkuun

Kylmäsavuhaukea
Kurkku-fenkolisalaatti, talon limppua
11 €

Marinoituja suppilovahveroita
kukkakaalipyreetä ja kurkku-fenkolisalaattia
11 €

Sienikeitto
9 €

Pääruoat

Päivän kalaa
Paistettua kuhaa (tai mitä rysistä on saatavilla)
perunakakkua, punajuuri beurre-blanc kastiketta
20 – 26 €

Karitsan filettä
perunakakkua, Bistron lakritsajuuri-punaviinikastiketta
28 €

Kaali trio
puolukkasurvos, palsternakkachips
18 €

Sienikeitto
12 €

Jälkiruoat

Väinönputki Panna cotta
8 €

Mesiangervo creme brulee
8 €

Uuniomena crumble & tuorejuustoa
8 €

 


Isommille ryhmille ja kokousvieraille sovitaan erikseen omat paketit ja tarjoilut!

Käytämme vain kotimaista lihaa ja kalaa (lammas ja karitsa Muhniemen lahtivaja ja vuohi Jokiniemen tila. kanatuotteet Niittylintu, munat Hultgård, kalat Ahvenkosken kalasavustamo).

" Kotimaisen pientuottajan rakkaudella tuottama, kasvattama, kalastama tai metsästämä elintarvike saa keittiössäni kunniapaikan ja arvoisensa kohtelun.Kokkina minua innostaa klassikot, unohdetut ruhonosat ja metsään jätetyt aarteet. Ihmisenä käsityö, ruoka, innovaatiot, nautinnot ja sen jakaminen. Koostumukset, lämpötilat, tuoksut, värit ja kokonaisuus; niillä tehdään onnistunut ruoka, onnistunut ravintolaelämys. "

— Toma Liimatainen, omistaja & keittiömestari