TOUKOKUU

9.5. Äitienpäivälounas, katso tästä menu

La 11 - 19 (anniskelu päättyy klo 17)

Su 11 - 16 (paitsi äitienpäivänä vain pöytävarauksilla)

KESÄKUU

Päivitämme aukioloajat kun tiedämme rajoituksista.

Bistromme tarjoaa makuelämyksiä lähellä tuotetuista raaka-aineista metsän antimia unohtamatta. Lähellä tuotetulla ruoalla varmistamme sen, että tuotteen alkuperä on aina meillä tiedossa, minimoimme kuljetusmatkat sekä tuemme osaltamme lähiseudun muita yrittäjiä.

Menu

Toivomme, että hetki ravintolassamme on aina kiireetön ja uusia makuja tarjoava elämys Otamme tottakai huomioon erikoisruokavaliot.

Ravintolassamme järjestyvät myös pienet ja suuret yksityistilaisuudet. Meillä on vietetty häitä, rippijuhlia, sukukokouksia ja merkkipäiviä. Tilaisuus räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.

 

Menu

Alkuun

Kirkas savukalakeitto 
Savukalaa, perunaa, fenkolia, selleriä ja timjamia
7 / 12 €

Sesonkisalaatti
Sesongin kasviksia niityiltä ja puutarhasta
7 €

Pääruoat

Bistron maalaissalaatti
Valintasi mukaan palvilampaalla, savukalalla tai vuohenjuustolla
Pihalta ja puutarhasta, salaattia, perunaa, fenkolia ja kanamunaa
15 €

Päivän pasta
14 €

Parsa-Vuohenjuusto spelttirisotto (pyydettäessä vegaanisena)
Kermainen spelttirisotto viimeistellään Mäkelän tilajuustolan juustoraasteella ja nokkospestolla
19 €

Klassinen bistron karitsaburger
Hardomin leivän briossi, Muhniemen lahtivajan karitsaa ja Mäkelän tilajuustolan juustoa sekä frittiperunat
17 €

Bistron kalaburger
Ahvenkosken kalasaalista keittiössämme viimeistelty kalapihvi, Hardomin leivän briossi, Mäkelän tilajuustolan juusto, sitrusmajoneesia, fenkolisalaatti ja frittiperunat
17 €

Vegan burger
Bistron keittiön vagaaninen sämpylä ja friteerattua hofua (hofu.fi), rapeaa sipulia ja fenkolisalaattia sekä frittiperunat
17 €

Miedosti savustettua lohta
Peruna-kasvispaistos, fenkolia ja hernepyrettä sekä tillivoisulaa
22 €

Voissa paistettua karitsan maksaa
Paistettua kevätkaalia ja punaviinikastiketta, puolukkaa, perunaa
22 €

Jälkiruoat

Suklaakakku ja mansikka-mesiangervomelba
8 €

 

 


" Kotimaisen pientuottajan rakkaudella tuottama, kasvattama, kalastama tai metsästämä elintarvike saa keittiössäni kunniapaikan ja arvoisensa kohtelun.Kokkina minua innostaa klassikot, unohdetut ruhonosat ja metsään jätetyt aarteet. Ihmisenä käsityö, ruoka, innovaatiot, nautinnot ja sen jakaminen. Koostumukset, lämpötilat, tuoksut, värit ja kokonaisuus; niillä tehdään onnistunut ruoka, onnistunut ravintolaelämys. "

— Toma Liimatainen, omistaja & keittiömestari